Diabetesmaterialen bestellen voor CZ-, Ohra- en Delta Lloyd- verzekerden – Emma Apotheek – Nijmegen

Emma Apotheek

Groenestraat 209 A 6531 HG Nijmegen Tel:024-3557006 Fax:024-3566087 | E-mail : emma.apotheek@ezorg.nl

Diabetesmaterialen bestellen voor CZ-, Ohra- en Delta Lloyd- verzekerden

Middels deze pagina informeren wij u over een belangrijke wijziging omtrent de bestelling en levering van uw diabetestestmaterialen per 1 januari 2014.

Wat verandert er?

CZ, Ohra en Delta Lloyd hebben de zorg en vergoeding rondom diabetestestmaterialen met ingang van 1 januari 2014 gewijzigd. Dit heeft gevolgen voor de wijze waarop uw diabetestestmaterialen worden besteld en geleverd (Let op: het gaat hier alleen om testmaterialen, dus niet om insuline en bijbehorende naaldjes). ApotheekZorg neemt namelijk de levering van uw diabetestestmaterialen over van uw apotheek. ApotheekZorg is een landelijk werkende apotheek die onder andere hulpmiddelen verstrekt.

Wat verandert er voor u?

U bestelt uw testmaterialen vanaf 1-1-2014 bij ApotheekZorg en niet meer bij de apotheek. Wel kunt u uw diabetestestmaterialen blijven ontvangen via de apotheek.

Het is belangrijk dat u tijdig uw materialen ontvangt. Daarom kunt u altijd bij ApotheekZorg terecht voor bestellingen en al uw vragen over uw diabetestestmaterialen, zowel telefonisch als online.

Wat moet u doen?

Omdat u diabetestestmaterialen gaat afnemen bij ApotheekZorg, zijn er twee stappen die u moet doorlopen om uw testmaterialen te kunnen blijven ontvangen:

  1. U dient zich aan te melden bij ApotheekZorg. Dit kunt u doen via het online aanmeldformulier op de website van ApotheekZorg. Klik hier voor het aanmeldformulier.
  2. U dient toestemming te geven aan uw apotheek voor de uitwisseling van persoonsgegevens (via het Elektronisch Patiënten Dossier) en uw gebruikshistorie van de diabetestestmaterialen. U geeft uw toestemming door het onderstaande formulier in te vullen en ondertekend in te leveren bij uw apotheek.
Het toestemmingsformulier kunt u downloaden via deze button:

Productinformatie

ApotheekZorg heeft voor u een assortiment geselecteerd met kwalitatief hoogwaardige producten. Alle materialen voldoen aan de door CZ (en Delta Loyd en Ohra) gestelde eisen en keurmerken. Voor meer informatie over de materialen, kunt u contact opnemen met ApotheekZorg.

Contact

U kunt direct contact opnemen met de medewerkers van ZorgTeam Diabetes door te bellen naar: 088 – 066 03 30 of per e-mail: diabetes@apotheekzorg.nl. Vermeld in uw e-mail naast uw vraag of uw opmerking altijd uw naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Het ZorgTeam Diabetes is van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur op bovenstaand nummer bereikbaar. Buiten deze uren wordt u doorverbonden met de dienstdoende medewerker.
Onze ZorgTeam medewerkers zijn u graag van dienst.